About the maker


Hallo, ik ben jolien!

25 jaar, thee verslaafde, koekjes liefhebber en het gezicht achter Secret Knitters. Altijd op zoek naar dat perfecte pluizige wolletje in de meest unieke kleurencombinaties. Als klein meisje leerde mijn oma me breien, ik maakte truitjes voor mijn knuffelbeertjes, poppen,..   Ik heb daarna de breinaalden even aan de kant gelegd, maar dankzij mijn schoonmoeder ben ik weer aan het breien geslagen. Nu is breien voor mij een manier om tot rust te komen en uit mijn hoofd te kruipen. 

Ik heb mezelf alles aangeleerd met behulp van youtube video’s. Het gekke is dat ik zelf nooit een breipatroon gebruikt heb, omdat ik ze altijd onduidelijk of te ingewikkeld vond. Daaruit is het idee voor Secret Knitters ontstaan…

Ik wil die personen die altijd zeggen “Wauw jij kan breien! Ik wou dat ik dat ook kon, maar ik heb het geduld niet, de tijd niet,..” laten zien dat breien echt niet moeilijk of ingewikkeld hoeft te zijn. Ik wil met behulp van tips, video’s, breipatronen en workshops jou aan de slag krijgen.