Breipakketten

Op zoek naar een breipakket voor beginners? Heb je een leuk patroon gezien en wil je meteen al het juiste materiaal in huis om van start te kunnen gaan? Van elk patroon op de website vind je hier het bijhorende breipakket. In het breipakket vind je het patroon en de bijhorende wol. Je kan ook de bijhorende breinaalden andere accessoires selecteren. 

Bij elk pakketje krijg je ook toegang tot de support pagina met handige instructie video’s van alle technieken die je nodig hebt. Daarnaast kan je mij ook persoonlijk vragen stellen via e-mail als je vast zit.

Gemiddeld duurt het 3 tot 7 werkdagen voor je je pakketje ontvangt. Je kan er voor kiezen om je pakketje thuis te laten leveren of via een DPD afhaalpunt. Na afspraak kan je ook je materiaal komen af halen in duffel.

Nieuw

Best sellers

Voor absolute beginners

Wil je leren breien en weet je niet waar te beginnen? Weet je niet welk materiaal je nodig hebt? Deze pakketten zijn perfect voor een eerste breiproject. Het zijn heel basic patroontjes waarbij je de eerste beginselen kan oefenen zoals steken opzetten, steken afzetten, recht breien, averecht breien, afkanten en eindjes wegwerken: