Patroon testers gezocht!

Wat doet een patroon tester?

Voor ik patronen te koop zet, laat ik deze graag even testen door een gevarieerd publiek zodat ik er zeker van kan zijn dat het patroon klopt en dat iedereen er mee kan werken. Een tester is iemand die het patroon namaakt met de voorgestelde materialen en me daarna feedback geeft over het patroon (klopt de maat? Is alles duidelijk? Komt alles uit?). Een tester kan iemand zijn met veel ervaring, maar dit is geen must. Als je al een beetje overweg kan met breinaalden kan je zeker testen.

Voorwaarden:

Als tester maak je het model na zoals aangegeven op het patroon (incl. wol). Nadat je je patroon hebt afgewerkt, stuur je je feedback naar secret_knitters@outlook.com. Naast het gratis patroon krijg je ook een kortingsbon van -€5/€10 (afhankelijk van het patroon) die je kan gebruiken voor de aankoop van het nodige materiaal. Je mag pas een ander patroon testen als ik je feedback ontvangen heb.

Je hoeft niet elk patroon te testen, je mag gerust 1 of 2 test rondes overslaan.

Wat moet je doen om tester te worden? 

Als er patronen zijn die getest moeten worden, kan je deze hier terug vinden. Om mee te doen hoef je enkel je testpakket te bestellen.