FAQ

  • Ik heb een breipatroon besteld, wat nu?: Als je al je gegevens hebt ingevuld en je bestelling hebt afgerond, kan je je patroon downloaden als pdf via de download link. Onderaan het patroon vind je het wachtwoord voor onze support pagina. Deze vind je op onze website. Bij je breipatroon krijg je ook 2 videocalls om je verder te helpen. Deze kan je opvragen door een mailtje te sturen naar secret_knitters@outlook.com.
  • Wat zit er in een breipakket?: bij aankoop van een brei-pakket kan je kiezen tussen 2 opties: met en zonder benodigdheden. In het pakket zonder benodigdheden vind je het breipatroon en de wol, je krijgt ook het wachtwoord voor onze support pagina en 2 videocalls zoals bij een breipatroon. Bij het pakket met benodigdheden krijg je ook breinaalden, wolnaalden en eventueel andere specifieke benodigdheden zoals een kabelnaald indien van toepassing.
  • Hoe wordt mijn bestelling verzonden?: Binnen België wordt je bestelling verzonden naar een DPD afhaalpunt naar keuze aan €5 verzendingkost of aan huis geleverd voor €6. Voor Nederland bedraagt dit €7,50 voor een afhaalpunt en €11,50 voor thuislevering. Bestellingen geplaatst tussen vrijdag 20u en dinsdag 20u worden verzonden op woensdag avond. Bestellingen geplaatst tussen dinsdag 20u en vrijdag 20u worden zaterdag ochtend verzonden. Je ontvangt een track en trace link via mail. Je kan je bestelling ook afhalen in duffel. Dit is uiteraard gratis
  • Hoe lang is mijn bestelling onderweg?:  De levertijd bedraagt 3 tot 7 dagen. Zodra je van mij de bevestiging krijgt dat je pakketje verzonden is , duurt het ongeveer 3 dagen voor deze geleverd wordt. Je zal van DPD ook een e-mail ontvangen met een track-and-trace link. Als je pakketje niet aankomt, gelieve dan pas contact op te nemen na 7 werkdagen via e-mail. Vermeld hier zeker je pakketnummer.
  • Ik wil iets retourneren: Ongeopende verpakkingen kunnen geretourneerd worden. Stuur een mailtje met je ordernummer en welke producten je wilt retourneren. Na goedkeuring ontvang je een retourlabel. Kleef deze op je pakketje en breng het naar een DPD afhaalpunt binnen de 10 kalenderdagen na ontvangst. Zodra de goederen ontvangen zijn worden deze terugbetaald. Retourkosten worden doorgerekend aan de klant en worden van het bedrag afgetrokken.